homebehandelingencursussenspiritueelcontact
 

Elke cliënt wordt zowel fysisch als psychisch begeleid. Communicatie is een belangrijk aspect bij elke behandeling alsook respect en openheid in ieders leven. Eenieder wordt au sérieux genomen in zijn pijnen en bezorgdheden. Alles verloopt in een vertrouwelijke en aangename sfeer.

Ook personen die door het leven gaan met bijvoorbeeld CVS of fibromyalgie kunnen behandeld worden (als ondersteunende behandeling).


 
Intakegesprek  

30 minuten: 35 euro

Voetreflexologie  

Voetreflexologie is een alternatieve en complementaire behandelingsmethode. Het is de kennis van drukpunten, reflexpunten en de energiestromen van je voet.
Het is een reflexmassage waarbij de organen in het menselijk lichaam (professioneel) energetisch gestimuleerd worden en behandeld.

Door de zachte massage van bepaalde delen van de voet kan men de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuniteitssysteem versterken en behandelen.

Stress en spanningen kunnen door het bewerken van de reflexzone worden verlicht.

60 minuten: 60 euro

Handreflexologie

Handreflexologie is een therapie waarbij je zelf je gezonheid in handen neemt, wat je dus in principe zelf kunt leren en doen.

60 minuten: 60 euro

 
Energetische massage  

Een energetische massage geeft je de kans om bewust te worden van prikkels in je lichaam. Het laat je voelen wat er op dat moment is, zowel lichamelijk als geestelijk.
Een energetische massage opent de energiebanen en harmoniseert de energiestroom in het lichaam. Bij deze massage richt ik mij bewust op de energie die je op dat moment nodig hebt. Dit vergt van mij dan ook pure concentratie. Het doel van deze massage is de goede levensenergie terug in beweging te brengen, zodat er opnieuw een goed evenwicht en balans kan ontstaan. De blokkades krijgen extra aandacht en worden opgeruimd. Bij het loslaten van blokkades gaat de energie vrijer stromen.

60 minuten: 90 euro

 
Gesprekstherapie  

60 minuten: 60 euro

 
Chakra- en aurahealing  

Om de stress aan te pakken kan je kiezen voor een chakra-en aurahealing. Dit kan met de kleding aan op een tafel of een stoel. Ideaal voor mensen met een burn-out, groot verdriet, hevige huilbuien en/of heel veel stress. Deze behandeling gebeurt in twee stappen: een eerste deel om het negatieve weg te halen. In het tweede deel na een korte pauze wordt positiviteit opgeladen.

60 minuten: 60 euro

 

Heidi schrijft:

Ik wil je nog eens extra bedanken voor de keren dat je mij in de watten gelegd hebt. Je hebt me echt verbaasd met het bij het rechte eind hebben tijdens de voetreflexo-logie, ivm mijn heup. Ook nog eens bedankt voor het haelen van mijn vinger. HIJ IS ZO GOED ALS NIEUW.

Groetjes, Heidi.

 
cadeaubon
Schenk iemand een cadeaubon! Verkrijgbaar voor elke gelegenheid (niet inwisselbaar voor geld).

mail