homebehandelingencursussenspiritueelcontact

 
Cursus: intuïtieve groei
 

De cursus intuïtieve groei zal starten vanaf zaterdag 8 september. De komende lesmomente zullen besproken worden tijdens de eerste les.

De cursus gaat door tussen 14u en 17u

De kostprijs voor deelname bedraagt 55 euro per persoon

Er volgt nog een nieuwe cursus die zal doorgaan op 1 december. De data van de volgende cursusdagen worden vastgelegd op de eerste bijeenkomst.


Workshop over Engelen
 

1 september workshop over Engelen en contact met de Engelen

Er zal elke eerste zaterdag van de maand een workshop over Engelen gegeven worden. Inschrijven kan je door een mail te sturen naar lilianeverellen@hotmail.com

De cursus gaat door tussen 14u en 17u


Cursus Kaartleggen beginnelingen
 

Vindt plaats om de drie maanden wanneer er voldoende inschrijvingen zijn

Nieuw bij De Witte Roos: INDIVIDUELE BEGELEIDING VOOR MEDIUMS!
 

Neem contact op voor meer info.

 

Liliane organiseert ook spirituele weekends in de Ardennen en aan de kust.
Vraag vrijblijvend inlichtingen via e-mail, via het contactformulier op deze site, of bel GSM 0485 98 61 26.

 

Lieve S. schrijft:

Deze cursus is een leerrijke aanrader, zowel praktisch als theoretisch, voor iedereen die energetisch en intuïtief wil groeien. Liliane is een lieve, hartelijke lesgeefster met veel capaciteiten. Ik ben haar heel dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan heeft en wat zij mij geleerd heeft.

Van harte, Lieve S.

Nedine vertelt:

Ik heb meer rust gevonden en ga minder uit mijn kracht, daar ben ik heel blij mee. Ook heb ik leren voelen. Dit is sterker geworden. Ik heb dus een groei meegemaakt!

Nadine

Mimii besluit:

De meditaties die we deden vond ik bijzonder en leuk, vooral de bosmedi-tatie was voor mij een openbaring! Dit heeft me aangezet om dit meer toe te passen in het dagelijkse leven. Het voordeel van een beperkte groep was dat we veel geoefend hebben in de praktijk. Liliane stond er dan om ons met raad en daad bij te staan. Haar geduld en respect voor ieder persoon heeft me diep getroffen. Door de cursus heb ik mezelf beter leren kennen. Een aanrader dus! Bedankt Liliane dat je ons deze kans gegeven hebt.

Veel liefs, Mimi.

mail