homebehandelingencursussenspiritueelcontact
 
Welkom op het spirituele webdeel van De Witte Roos  
Liliane Verellen

Bij De Witte Roos kan iedereen terecht voor spirituele toepassingen, waaronder kaartleggen Lenormand. Tevens kan je bij Liliane ook terecht om foto te lezen, handen te voelen met daarbij mogelijkheid om een healing te laten doen. Je kan, als je dat wenst, een afspraak maken voor een Channeling alsook een aanvraag indienen om je huis te zuiveren. In Lier ben je ook welkom voor een privéconsult.

Liliane kan je ook vinden op spirituele beurzen met o.a. de voordracht: 'Handen zijn de spiegel van jezelf' en demonstraties healing via handen, psychometrie (aanvoelen van voorwerpen en foto’s) en contact met overledenen.

Voor beurzen, contacteer Liliane, hetzij telefonisch of per e-mail . Op de beurzen doet Liliane ook een gratis lezing. Tip: breng een foto mee om te lezen!!!!
Indien u een kaartlegging laat doen, leest Liliane ook 1 foto gratis. Voor een 2de foto betaalt u dan 10 euro.
Een kaartlegging kost 65 euro.

Nieuwe workshop :

Engelenworkshop vanaf zaterdag 1 september vanaf 14u tot 17u elke eerste zaterdag van de maand, inschrijven is noodzakelijk. Prijs is 45 euro per workshop voor 1 namiddag

Boek

Liliane's boek "Loslaten, het grote wonder van de ziel" is nu te koop via onze website. Ontdek ons boekenaanbod via deze link

 
mail